A Rákóczi Szövetség pályázatot hirdet a Magyar Iskolaválasztási Programja által érintett külhoni óvodák részére.

1. A pályázat célja

A pályázat célja, hogy anyagi támogatás révén elősegítse a Magyar Iskolaválasztási Programja által érintett óvodák közösségépítő és a magyar iskolaválasztást segítő programjainak megvalósítását.

2. A pályázat tárgya

Pályázni lehet 2018 év folyamán az óvoda (vagy vegyes óvoda esetében a magyar csoport(ok)) tevékenyégéhez kapcsolódó programok költségeire.

3. A támogatás formája és a rendelkezésre álló forrás mértéke

a) Rendelkezésre álló keretösszeg 20 millió forint, vissza nem térítendő támogatás formájában.

b) A kiírásra minden pályázó csak egy kérelmet nyújthat be, akár több programot is megjelölve, amelyre maximum 150.000 Ft támogatás nyújtható.

4. A pályázók köre

a) A Rákóczi Szövetség Magyar Iskolaválasztás Programja által érintett külhoni régiók magyar, vagy magyar csoporttal rendelkező óvodái.

b) Az érintett régiók: teljes Felvidék, Kárpátalja, Bihar, Temes, Fehér, Máramaros, Beszterce-Naszód megyék, Dés, Arad, Torda, Szászrégen és környéke, Szilágyság, Vajdaság, Horvátország.

5. Pályázatok benyújtásának követelményei

A pályázathoz az alábbi dokumentumok kitöltése és benyújtása szükséges:

a) Kitöltött és beküldött elektronikus pályázati űrlap. A pályázati űrlap elektronikus úton tölthető ki a Rákóczi Szövetség honlapján.

b) A pályázat részletes költségvetésnek csatolása elektronikus formában.

6. A pályázatban be kell mutatni

a) A pályázati tevékenység, program rövid leírását, az érintettek körét, végrehajtását, valamint várható eredményeit

b) A program költségvetését

7. A pályázatok elbírálása

A Rákóczi Szövetség Elnöksége dönt a pályázatokról, a jelentkezési határidőt követően.

8. A pályázatok benyújtásának módja, helye és ideje

A pályázni az oldal alján található űrlap kitöltésével lehet.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2018. november 23. (péntek)

9. A pályázat érvényességének vizsgálata

A pályázatok a beérkezését követően formai ellenőrzésre kerülnek, amely során a Rákóczi Szövetség a pályázat időbeni beérkezését, a szükséges dokumentumok-mellékletek meglétét, valamint a pályázónak a pályázat benyújtására való jogosultságát, illetve a pályázat tárgyát vizsgálja.

10. Az elbírálás határideje, pályázók kiértesítése

A Rákóczi Szövetség a pályázatokat 2018. november 27-ig elbírálja.  A döntésről a pályázók ezt követően elektronikus úton kapnak értesítést.

11. A támogatás

A támogatás formája: utófinanszírozás

12. A támogatás elszámolása és ellenőrzése

A támogatott a támogatás felhasználásáról a támogatási szerződésnek megfelelően és az abban meghatározott határidőig, 2019. január 31-ig köteles tartalmi és pénzügyi beszámolót küldeni a Rákóczi Szövetség részére a program megvalósulásáról.

13. Pályázatokkal kapcsolatos információ:

Szenczi Borbála - tel: +36-1/201 30 67

ALAPADATOK - 1/3. oldal

Tisztelt Óvodavezető!
Kedves Barátunk!

A Rákóczi Szövetség Kárpát-medencei Óvodáknak szóló rendezvény-támogatásra az alábbi adatlap kitöltésével pályázhat.
A pályázat kitöltése csak néhány percet vesz igénybe.
A pályázatban elkért személyes adatok adategyeztetés és a hatékony kapcsolattartás célját szolgálják, azokat a hatályos adatvédelmi szabályozás (GDPR) szerint bizalmasan kezeljük az Adatvédelmi Szabályzatunkban foglaltak szerint. Kérjük, kattintson ide, hogy Adatkezelési tájékoztatónkat elolvasva megismerhesse jogait. Ide kattintva érheti el a Rákóczi Szövetség Adatvédelmi Szabályzatát.

Az egyes mezők nevére kattintva vagy az egeret azok fölött tartva segítséget kaphat! A csillaggal jelölt mezőket kérjük, minden esetben töltse ki!

Rákóczi Szövetség - Kárpát-medencei Karácsonyi Óvodai Programpályázat

Csak betűket adjon meg!
Kérjük, válassza ki az országot!
Érvénytelen településnevet adott meg!
Kérjük, érvényes címet adjon meg!
Érvénytelen irányítószámot adott meg!
Kérjük, csak a következő karaktereket használja: + - 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Érvénytelen e-mail címet adott meg!
Csak betűket adjon meg!
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!
Kérjük, érvényes telefonszámot adjon meg az alábbi példa szerint! Példa: +36201234567
Invalid Input
Kérjük, érvényes dátumot adjon meg! Formátum: ÉÉÉÉ.HH.NN.
Invalid Input
Kérjük, csak számokat használjon!
Kérjük, számot adjon meg!
Kérjük, az űrlap elküldéséhez aktiválja a rádiógombot.
Érvényesítés
A kérdőív érvényesítéséhez kattintson a mezőbe!